Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ležalni Stol

YO

Ležalni Stol YO sledi ergonomskim načelom udobnega sedenja in čistih geometrijskih linij, ki abstraktno tvorijo črke "YO". Ustvari kontrast med masivno, "moško" leseno konstrukcijo in svetlo, prozorno "žensko" kompozicijsko krpo sedeža in hrbta, izdelano iz 100% recikliranega materiala. Napetost tkanine dosežemo s prepletanjem vlaken (ti korzet). Ležalni stol dopolnjuje stolček, ki ob zasuku za 90 ° postane stranska miza. Paleta izbire barv jim omogoča, da se zlahka prilegajo v notranjost različnih slogov.

Ime Projekta : YO, Ime oblikovalcev : Rok Avsec, Naročnik ime : ROPOT.

YO Ležalni Stol

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.