Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniška Notranjost

Container offices

Pisarniška Notranjost Belgijski oblikovalci Five AM so v veliki dvorani s površino 4000 kvadratnih metrov postavili 13 rabljenih kontejnerjev, da bi ustvarili pisarniški prostor za dve tiskarni Drukta & Formail. Koncept je bil ustvariti določeno izkušnjo za vsakega obiskovalca / uporabnika, povezati pisarne med delavnico, da lahko šefi vidijo svoje zaposlene, obiskovalci pa lahko raziskujejo ogromno strojev. Tri posode izskočijo iz stavbe, da dobijo čim več naravne svetlobe, obe pa se nahajajo skozi obstoječe nakladalne doke.

Ime Projekta : Container offices, Ime oblikovalcev : Five Am, Naročnik ime : Five AM.

Container offices Pisarniška Notranjost

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.