Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ura

Quantum

Ura Želel sem si drugačno obliko, obliko, ki je vzbujala misli o športnih avtomobilih in gliserjih. Od nekdaj sem oboževal videz ostrih linij in kotov, kar se je pokazalo tudi pri moji zasnovi. Številka gledalcu predstavlja 3D izkušnjo in znotraj številke je več "ravni", ki so vidne iz katerega koli kota, na katerega si lahko ogledate uro. Oblikovalnik traku sem zasnoval tako, da se je varno pritrdil v uro, s končnim ciljem pa uporabniku zagotoviti celostno in tridimenzionalno izkušnjo.

Ime Projekta : Quantum, Ime oblikovalcev : Elbert Han, Naročnik ime : Han Designs.

Quantum Ura

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.