Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Kagome

Stolček Oblikoval ga je Shinn Asano z ozadjem v grafičnem oblikovanju, Sen je 6-delna kolekcija jeklenega pohištva, ki 2D linije pretvori v 3D oblike. Vsak kos, vključno s stolčkom iz kagomeja, je bil ustvarjen s črtami, ki zmanjšajo presežek, da izrazijo tako obliko kot funkcionalnost v različnih aplikacijah, ki jih navdihujejo edinstveni viri, kot so tradicionalna japonska obrt in vzorci. Stolček Kagome je izdelan iz 18 pravokotnih trikotnikov, ki se med seboj podpirajo in če gledamo od zgoraj, tvori tradicionalni japonski vzorec obrti kagome moyou.

Ime Projekta : Kagome, Ime oblikovalcev : Shinn Asano, Naročnik ime : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Stolček

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.