Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pritrdljiva Miza Z Zamahom

Ergo-table for bed

Pritrdljiva Miza Z Zamahom Stol se lahko vrti pod določenim kotom, da se namesti pod posteljo / predel, kar poveča prostor in se na uporaben način odpre. Sposobna je imeti nekaj vrtljivih funkcij, ki je na dveh ravninah, da lahko uporabnik enostavno niha. Pomaga lahko rešiti potencialno težavo pri namestitvi prenosnika ali podobnih naprav neposredno na posteljo, ki lovi pretok zraka. Z ergonomskega vidika Swing miza omogoča uporabniku pravilno pritrdilno površino, da se izogne pritiskanju v naročje uporabnika. Medtem ko je telo v najprimernejši drži, se miza zasuče proti njemu / njej in pri tem enostavno ohranja udobje. Tudi uporaba tabele je invalidom prijazna.

Ime Projekta : Ergo-table for bed, Ime oblikovalcev : Ivan Paul B. Abanilla, Naročnik ime : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Pritrdljiva Miza Z Zamahom

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.