Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Hitotaba

Svetilka Oblikoval ga je Shinn Asano z ozadjem v grafičnem oblikovanju, Sen je 6-delna kolekcija jeklenega pohištva, ki 2D linije pretvori v 3D oblike. Vsak kos, vključno z „svetilko hitotaba“, je bil ustvarjen s črtami, ki zmanjšujejo presežek, da izražajo tako obliko kot funkcionalnost v različnih aplikacijah, navdihnjeni z edinstvenimi viri, kot so tradicionalna japonska obrt in vzorci. Žarnica Hitotaba je navdihnjena s čudovitim pogledom na japonsko podeželje, kjer so snopi riževe slame viseči navzdol, da se posušijo po obiranju.

Ime Projekta : Hitotaba, Ime oblikovalcev : Shinn Asano, Naročnik ime : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.