Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obešalnik

Nobolu

Obešalnik Oblikoval ga je Shinn Asano z ozadjem v grafičnem oblikovanju, Sen je 6-delna kolekcija jeklenega pohištva, ki 2D linije pretvori v 3D oblike. Vsak kos, vključno z "stojalo za obešalnike nobolu", je bil ustvarjen s črtami, ki zmanjšajo presežek, da izrazijo tako obliko kot funkcionalnost v različnih aplikacijah, ki jih navdihujejo edinstveni viri, kot so tradicionalna japonska obrt in vzorci. Stojalo za obešala Nobolu se zgleduje po oblikah japonskih hieroglifov. Dno je trava, sredina je sonce, vrh pa drevo, kar pomeni, da sonce vzhaja.

Ime Projekta : Nobolu, Ime oblikovalcev : Shinn Asano, Naročnik ime : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Obešalnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.