Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Koledar Edinstven in igriv promocijski koledar, razvit in izdelan za spletno stran portala, goo uporablja teksture papirja in razmišlja o funkcionalnosti. Ta izdaja 2013 je organizator koledarja in urnikov, ki je zbran v enoto s prostorom za pisanje v celoletne načrte in dnevne urnike. Natančno izbran papir za koledar in poceni papir, ki je ravno primeren za zapisovanje opomb organizatorju urnika, sta bila skrbno izbrana in ustvarjen kontrast je del koledarske zasnove. Dodana funkcija organizatorja urnikov za izpolnjevanje je popolna kot uporabniku prijazen pisalni koledar.

Ime Projekta : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Koledar

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.