Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

100 Bites Dessert

Restavracija Kljub temu, da je grižljaj kot oblikovalska tema, grafični portreti, modeli zob, zvezdne vizualne slike so vse ključne lastnosti, ki spodbujajo okuse vsake stranke. Od domišljijsko rjave in bele grafične stropa, bele super grafične stene, do lepo urejene stene zaslona izdelkov, skupaj s 100 griznimi ikonami, ki predstavljajo različna desetletja, bogato oblikovan okus črnega humorja zmede.

Ime Projekta : 100 Bites Dessert, Ime oblikovalcev : Danny Chan, Naročnik ime : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restavracija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.