Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Koledar V načinu, ki je podoben kalejdoskopu, je to koledar s prekrivajočo se grafiko izrezov, narisano z večbarvnimi vzorci. Njegova zasnova z barvnimi vzorci, ki jih je mogoče spremeniti in personalizirati s preprosto spremembo vrstnega reda listov, prikazuje ustvarjalne občutljivosti NTT COMWARE. Na voljo je dovolj prostora za pisanje, v črtah pa bodo upoštevane funkcionalnosti, zaradi česar je popoln kot koledar urnikov, ki bi ga želeli uporabiti za okrasitev svojega osebnega prostora.

Ime Projekta : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Koledar

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.