Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Organsko Oljčno Olje

Epsilon

Organsko Oljčno Olje Oljčno olje Epsilon je omejena izdaja iz ekoloških nasadov oljk. Celoten postopek proizvodnje poteka ročno, po tradicionalnih metodah, oljčno olje pa stekleničimo nefiltrirano. Zasnovali smo to embalažo, da bi zagotovili, da bo potrošnik občutljive sestavine visoko hranljivega izdelka prejel iz mlina brez kakršnih koli sprememb. Uporabljamo steklenico Quadrotta, zaščiteno z ovojem, vezano z usnjem in postavljeno v ročno izdelano leseno škatlo, zatesnjeno s tesnilnim voskom. Tako potrošniki vedo, da je izdelek prišel neposredno iz mlina brez kakršnega koli posredovanja.

Ime Projekta : Epsilon, Ime oblikovalcev : George Gouvianakis, Naročnik ime : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organsko Oljčno Olje

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.