Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformabilni Kavč

Mäss

Transformabilni Kavč Želel sem ustvariti modularni kavč, ki bi ga lahko preoblikovali v več ločenih sedežnih rešitvah. Celotno pohištvo je sestavljeno iz samo dveh različnih kosov iste oblike, ki tvorijo različne rešitve. Glavna struktura je enaka bočna oblika naslonjala za roke, vendar le debelejša. Naslonjala za roke lahko obrnete za 180 stopinj, da spremenite ali nadaljujete glavni kos pohištva.

Ime Projekta : Mäss, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : .

Mäss Transformabilni Kavč

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.