Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipe

Electra

Pipe Electra, ki velja za zastopnika digitalne uporabe v armaturnem sektorju, združuje tehnologijo in oblikovanje, da poudari digitalno starostno zasnovo. Pipe, ki nimajo ločenega ročaja, pritegnejo vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilno, da je edinstven v mokrih prostorih. Elektronski zaslonski gumbi na dotik ponujajo uporabnikom bolj ergonomsko rešitev. “Eco Mind” pipe omogoča uporabniku največjo učinkovitost pri varčevanju. Ta funkcija še posebej prinaša vrednost prihodnjim generacijam

Ime Projekta : Electra, Ime oblikovalcev : E.C.A. Design Team, Naročnik ime : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Pipe

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.