Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

ADJUSTABLE

Svetilka Naše svetilke se odzivajo na posebne potrebe, so hkrati vsestranske in interaktivne, pa tudi presegajo rutino vklopa / izklopa. Te svetilke so podvržene celemu svetu odtenkov in svetilnosti, čeprav širokemu razponu zunanjega dosega in situacijskih potencialov do točke, ki omogoča prilagoditev nečemu razpoloženju. Ta oblikovalska linija vključuje značilnosti karizmatičnega izdelka, čeprav avantgardnega duha in inovativnega oblikovanja, hkrati pa predstavlja novost. Lahko z vami delimo te vtise?

Ime Projekta : ADJUSTABLE, Ime oblikovalcev : E. ROTA JOVANI, Naročnik ime : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.