Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Park Klop

S-Clutch

Park Klop Klop S-sklopke je svoje ime dobila po sklopčnih vrečah, saj črpa navdih elegantne ikone in pomemben prispevek k dodatku in stilu. S-prihaja iz Shelter, Stray, Street, Sunshine in Space. To je klop, ki si prizadeva, da bi mestnim obrisom dodala bolj barvit in človeški naglas ob upoštevanju temeljnih vrednot harmonične simbioze in obstoja. Čeprav uporablja muhasto barvo, ki jo najdemo v otroški sobi, spodbuja igriv pristop do življenja v mestu, ki ga je treba dobesedno jemati resno.

Ime Projekta : S-Clutch, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

S-Clutch Park Klop

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.