Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Transformabilna Platforma

Space Generator

Transformabilna Platforma Prostor generator predstavlja polje modularnih celic, ki se lahko prilagodijo višini. V skladu z vnaprej določenim programom se celice modula dvignejo navzgor in navzdol, tako da ravna plošča postane tridimenzionalna razporeditev razdelitvene ravni različnih funkcionalnih namenov. Tako lahko isto platformo hitro preoblikujemo za trenutno potreben scenarij brez dodatnih stroškov in časa, tako da postanejo predstavitveno igrišče, prostor za publiko, prostor za prosti čas, umetniški objekt ali karkoli, kar si lahko zamislimo.

Ime Projekta : Space Generator, Ime oblikovalcev : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Naročnik ime : ARCHITIME.

Space Generator Transformabilna Platforma

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.