Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalnica

Passion

Kopalnica Ta kopalnica uteleša Yang in Yin, črno in belo, strast in mir. Naravni marmor daje tej sobi izviren in edinstven občutek. In ker vedno iščemo naraven občutek, sem se odločil, da bom uporabil organske materiale, ki ustvarjajo resnično mirno vzdušje. Strop je kot zadnji dotik, ki tej sobi prinese notranjo harmonijo. Zaradi številnih ogledal je videti bolj prostoren. Stikala, vtičnice in dodatki so bili izbrani tako, da ustrezajo barvni shemi brušenega kroma. Krtačen krom je videti črno in izvrstno v skladu z notranjostjo.

Ime Projekta : Passion, Ime oblikovalcev : Julia Subbotina, Naročnik ime : Julia Subbotina.

Passion Kopalnica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.