Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Računalniška Miška

Snowball

Računalniška Miška Snowball je zasnovan tako, da deluje na obrnjen način glede običajne uporabe miške. Naprava ima preprost, a privlačen obrazec, dopolnjen z edinstveno enoto za poveljevanje, prilagodite ga lahko tako z različnimi barvnimi možnostmi kot tudi z barvnimi možnostmi ukazne enote, prav tako pa tudi z različnimi funkcijami, ki jih prinašata zasnova in način delovanja. Z vgrajenim notranjim sistemom, ki vsebuje dva optična sledilca, Snowball sledi površini v dveh pravokotni ravninah. Ta sposobnost sprošča uporabo in popolnoma prilagodi uporabniško izkušnjo.

Ime Projekta : Snowball, Ime oblikovalcev : Hakan Orel, Naročnik ime : .

Snowball Računalniška Miška

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.