Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipa

Amphora

Pipa Amphora serie je zasnovana tako, da povezuje preteklost in prihodnost in daje priložnost za doživljanje osnovnih in funkcionalnih oblik antičnih časov. Tega dne ni bilo enostavno doseči dostopne vode iz našega življenja. Nenavadna oblika pipa izvira izpred stoletij pred današnjim dnem, toda njen vložek za varčevanje z vodo prinese jutri. Pipa za retro je zasnovana iz uličnih vodnjakov iz antičnih časov in v vašo kopalnico prinaša estetsko.

Ime Projekta : Amphora, Ime oblikovalcev : E.C.A. Design Team, Naročnik ime : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Pipa

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.