Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pisarniški Mali Obseg

Conceptual Minimalism

Pisarniški Mali Obseg Notranja zasnova je črtana do estetskega, a vendar ne funkcionalnega minimalizma. Prostor odprtega načrta je poudarjen s čistimi črtami, velikimi zastekljenimi odprtinami, ki omogočajo veliko naravne dnevne svetlobe, ki liniji in ravnini omogočata, da postaneta osnovni strukturni in estetski element. Pomanjkanje pravih kotov je določilo potrebo po bolj dinamičnem pogledu na prostor, izbira svetle barvne palete v kombinaciji z materialno in teksturno raznolikostjo pa omogoča enotnost prostora in funkcije. Nedokončani betonski zaključki se dvigajo na stene, da dodajo kontrast med belo-mehko in grobo-sivo.

Ime Projekta : Conceptual Minimalism, Ime oblikovalcev : Helen Brasinika, Naročnik ime : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Pisarniški Mali Obseg

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.