Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gledališki Stol

Thea

Gledališki Stol MENUT je oblikovalski studio, osredotočen na otroško oblikovanje, z jasnim ciljem, da most preide s tistim za odrasle. Naša filozofija je ponuditi inovativno vizijo o načinu življenja sodobne družine. Predstavljamo THEA, gledališki stol. Sedite in slikajte; ustvarite svojo zgodbo; in pokličite svoje prijatelje! Osrednja točka THEA je zadnji del, ki ga lahko uporabimo kot oder. V spodnjem delu je predal, ki enkrat odprto prikrije hrbtni del stolčka in omogoči nekaj zasebnosti za 'lutkarja'. Otroci bodo v predalu našli lutke s prsti, da bodo s svojimi prijatelji uprizorili predstave.

Ime Projekta : Thea, Ime oblikovalcev : Maria Baldó Benac, Naročnik ime : MENUT.

Thea Gledališki Stol

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.