Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Rocker In Slide

2-in-1 Slide to Rocker

Rocker In Slide Slide 2 v 1 v Rocker enostavno pretvori iz rokerja v drsnik in ponuja dva zabavna načina igranja. V drsnem načinu so teksturni koraki in ročaji z varnim oprijemom, skupaj z nežno nagnjenim drsnikom 32 palcev (81 cm) za začetnike; v načinu rokerja imata izjemno široko podlago in ročaje z varnim oprijemom, ki zagotavljajo varnost med zibanjem. Ta izdelek je idealen za notranjo in zunanjo uporabo. Mere: Drsnik: 33,3 "D x 19,7" Š x 20,4 "H (85D x 50 W x 52H cm) Roker: 32" D x 19,7 "Š x 20,4" H (81D x 50W x 52H cm) Primerno za starost od 1,5 do 3 leta.

Ime Projekta : 2-in-1 Slide to Rocker, Ime oblikovalcev : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Naročnik ime : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rocker In Slide

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.