Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Interaktivna Zobna Ščetka

TTONE

Interaktivna Zobna Ščetka TTone je interaktivna zobna ščetka za otroke, ki predvaja glasbo brez tradicionalnih baterij. TTone zajame kinetično energijo, ki nastane pri delovanju ščetkanja. Koncept je, da ščetkanje postane bolj zanimivo za otroka, hkrati pa razvija zdrave higienske navade zob. Glasba prihaja iz zamenljivega čopiča, ko čopič zamenjajo, dobijo nov glasbeni napev skupaj z novim čopičem. Glasba zabava otroka in jih spodbuja k pravilnemu krtačenju, hkrati pa tudi staršem omogoča, da vedo, ali je njihov otrok opravil čas ščetkanja ali ne.

Ime Projekta : TTONE, Ime oblikovalcev : Nien-Fu Chen, Naročnik ime : Umeå Institute of Design .

TTONE Interaktivna Zobna Ščetka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.