Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Prenosnik Za Izobraževanje

Pupil 107

Prenosni Prenosnik Za Izobraževanje Učenec 107: Nadaljnji korak v prihodnjem izobraževanju. Navdihujoče znanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Učenec 107 raziskuje ogromen svet novih možnosti učenja. Pupil 107, ki združuje vrhunski dizajn, ki vsebuje visoke standarde, s tekočinsko zmogljivostjo Windows 8, je zasnovan posebej za izobraževalne potrebe študentov po vsem svetu. Dobrodošli na najvišji stopnji kakovostnega izobraževanja.

Ime Projekta : Pupil 107, Ime oblikovalcev : Jp Inspiring Knowledge, Naročnik ime : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Prenosni Prenosnik Za Izobraževanje

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.