Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Desire

Stol Desire je stol, katerega namen je povečati vašo strast in poželenje s svojo gladko obliko in mehko barvo. Ni za ljudi, ki iščejo sprostitev, je stol za poredne ljudi, ki iščejo užitek za vsa čutila. Prvotna ideja je bila navdihnjena z obliko solze, vendar se je med modeliranjem izkrivljala, da bi dobila to nežno in graciozno figuro, da bi izzvala občutek, da bi se radi dotaknili, bili vajeni, da bi bil vaš posest.

Ime Projekta : Desire, Ime oblikovalcev : Vasil Velchev, Naročnik ime : MAGMA graphics.

Desire Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.