Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolčki

Musketeers

Stolčki Preprosto. Eleganten Delujoč. Musketarji so trivratni stolčki iz prašnega kovine, upognjene v obliko z lasersko izrezanimi lesenimi nogami. Dokazano je, da je trinožna podlaga geometrijsko dejansko bolj stabilna in ima najmanj možnosti, da bi se spremenila kot štiri. Zaradi vrhunske uravnoteženosti in funkcionalnosti je eleganca mušketirjev v moderističnem videzu popoln kos v sobi. Izvedite več: www.rachelledagnalan.com

Ime Projekta : Musketeers, Ime oblikovalcev : Rachelle Dagñalan, Naročnik ime : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Stolčki

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.