Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Viseča Svetloba

Prometheus ILight

Viseča Svetloba Projekt zajame trenutek, v katerem je Prometej ukradel znanje bogov, da bi ga lahko delil s človeštvom. Zasnovan je tako, da služi kot zaščitna lupina. Svetloba iz krogle je topla, ker je le delček. Kocka predstavlja izvor, same bogove in je opremljena s trakom LED, ki ustvarjajo hladno svetlobo, mejo med obema nivojema obstoja in dojemanja.

Ime Projekta : Prometheus ILight, Ime oblikovalcev : Ionut Sur, Naročnik ime : Ionut Sur.

Prometheus ILight Viseča Svetloba

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.