Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posoda Za Prah In Metlo

Ropo

Posoda Za Prah In Metlo Ropo je koncept prahu in metle, ki se sam uravnoteži, ki nikoli ne pade na tla. Zahvaljujoč majhni teži rezervoarja za vodo, ki je nameščen v spodnjem delu posode za prah, se Ropo naravno uravnoteži. Potem, ko lahko prah zlahka pometete s pomočjo naravne ustnice, lahko uporabniki metlo in posodo strgajo skupaj in jo odložijo kot eno samo enoto, ne da bi pri tem kdaj padel dol. Sodobna organska oblika želi vnesti preprostost v notranje prostore, funkcija zibljivega veselega mahanja pa namerava zabavati uporabnike med čiščenjem tal.

Ime Projekta : Ropo, Ime oblikovalcev : Berk Ilhan, Naročnik ime : .

Ropo Posoda Za Prah In Metlo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.