Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vmesnik Pralne Plošče

Project Halo

Vmesnik Pralne Plošče To je povsem nov koncept vmesnika za podložke. Na tem zaslonu na dotik boste veliko lažje uporabljali kot veliko gumbov ali veliko kolo. Pripeljali vas boste do izbire korak za korakom, vendar ne boste toliko razmišljali. Želimo, da prikaže različen barvni vizualizator, ko izberete drugačno vrsto tkanine in cikla, tako da je zdaj lahko kul stvar za vaš dom. Vaš telefon bo oddaljen, o njem boste obvestili in poročali ter preko interneta poslali ukaz v vašo podložko.

Ime Projekta : Project Halo, Ime oblikovalcev : Juan Yi Zhang, Naročnik ime : eico design.

Project Halo Vmesnik Pralne Plošče

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.