Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje

Pupil 108

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje Učenec 108: Najbolj dostopna Windows 8 kabrioletna naprava za izobraževanje. Nov vmesnik in povsem nova izkušnja pri učenju. Učenec 108 obvlada svet tabličnih računalnikov in prenosnikov, ki se preklapljata med obema, za izboljšanje uspešnosti v izobraževanju. Windows 8 odpira nove možnosti učenja, kar študentom omogoča, da v celoti izkoristijo funkcijo zaslona na dotik in nešteto aplikacij. Pupil 108 je del Intel® izobraževalnih rešitev, ki je najbolj dostopna in primerna rešitev za učilnice po vsem svetu.

Ime Projekta : Pupil 108, Ime oblikovalcev : Jp Inspiring Knowledge, Naročnik ime : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.