Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kanta Za Cigarete / Gumi

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gumi Smartbin ™ je večkrat patentiran koš za smeti z edinstvenimi zmogljivostmi dopolnjuje obstoječo ulično infrastrukturo kot dvojček, okrog katere koli velikosti ali oblike svetilke ali kabineta ali v solo obliki na stene, ograje in podstavke. To sprošča novo, nepričakovano vrednost obstoječih uličnih sredstev in ustvarja mreže priročnih, predvidljivo nameščenih posod za cigarete in gumo, ki so vedno na dosegu roke, ne da bi prihajalo do nereda na uličnem prizorišču. Smartbin spreminja oskrbo z ulicami v mestih po vsem svetu, saj omogoča učinkovit odziv na odpadke cigaret in dlesni.

Ime Projekta : Smartstreets-Smartbin™, Ime oblikovalcev : SMARTSTREETS LTD, Naročnik ime : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Kanta Za Cigarete / Gumi

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.