Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

sa.de01

Svetilka Sarah Dehandschutter ustvarja organske oblike, ki jih skoraj ne bi mogli oblikovati na papirju, saj izhajajo neposredno iz lastnosti materiala. Tkanina, raztegnjena nad ukrivljeno palico, ima naravno in elegantno obliko keliha. Zaradi svoje asimetrične oblike se zdi z vsakega vidika drugače, kar kaže na stalno gibanje. Kalež se razmnožuje v kalupu, v ojačanem mavcu. Svetloba se odbija od nepregledne bele notranje površine, kar ustvarja titiling kiaroscuro, ki poudarja zelo tekočo obliko. Svetilka je obešena s kovinsko palico, ki ohranja obliko v ravnovesju

Ime Projekta : sa.de01, Ime oblikovalcev : Sarah Dehandschutter, Naročnik ime : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Svetilka

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.