Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prilagodljiv Vse V Enem Računalniku

BENT

Prilagodljiv Vse V Enem Računalniku Zasnovan z načelom množičnega prilagajanja, je v okviru omejitev množične proizvodnje boljše izpolnjevanje potreb uporabnikov. Glavni izziv tega projekta je bil predstaviti zasnovo, ki bi v okviru omejitev množične proizvodnje zadovoljila različne potrebe štirih uporabniških skupin. Za razlikovanje izdelka za te skupine uporabnikov so opredeljene tri glavne postavke prilagajanja: 1. skupna raba zaslona2 . prilagoditev višine zaslona3. kombinacija tipkovnice in kalkulatorja kot rešitev je priložen prilagodljiv modul sekundarnega zaslona in edinstvena kombinacija tipkovnice in kalkulatorja je prilagodljiva

Ime Projekta : BENT, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

BENT Prilagodljiv Vse V Enem Računalniku

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.