Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Televizija Pod Vodstvom

XX240 BMS SNB LED TV

Televizija Pod Vodstvom XX240 LED TV serije vključujejo 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" od najbolj dostopne srednje velikosti do najvišjega segmenta televizorjev velike velikosti z isto oblikovalsko idejo, ki ponuja več možnosti. Dizajn zaslonov spada tudi v produkcijsko podjetje in je sestavljen po BMS metodologiji. Zaslonska kovina je pobarvana z visoko kakovostno barvo, ker zasnova pušča odprt del okvirja in ga le okvirji z debelino stene zadnjega pokrova. Zdi se, da je TV pokrit le s tankim okvirjem in osvetljenim območjem logotipa spodaj.

Ime Projekta : XX240 BMS SNB LED TV, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Televizija Pod Vodstvom

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.