Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Led Tv

XX250

Led Tv Brezmejna TV-serija Vestel, ki je postavljena v zelo vrhunski segment potrošniške elektronike. Aluminijasti okvir drži zaslon kot skoraj neviden tanek okvir. Sijajni tanki okvir daje izdelku ekskluzivno podobo na prenasičenem trgu. Zaslon se drastično razlikuje od običajnih televizorjev LED s svojo celostno sijajno površino zaslona, vloženo v tanek kovinski okvir. Sijajni aluminijasti del pod zaslonom ustvarja privlačno točko, medtem ko ločuje televizor od stola.

Ime Projekta : XX250, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.