Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Televizija Pod Vodstvom

XX265

Televizija Pod Vodstvom Plastični dizajn omare se razlikuje od običajnih modelov s celotno teksturo in sijajno površino, ki je levo pod zaslonom za logotip in vizualno iluzijo. Odvisno od načina izdelave BMS, je model zelo stroškovno učinkovit, hkrati pa ima še vedno občutek za oblikovanje. Oblika namizne plošče ima neprekinjeno obliko, ki se od hrbta do publike pretaka skozi kromirano vrstico z učinki. Tako se oblika omare kot oblika stojala medsebojno dopolnjujeta.

Ime Projekta : XX265, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

XX265 Televizija Pod Vodstvom

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.