Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE je eden najnovejših pametnih televizijskih sprejemnikov, ki ponuja digitalno tehnologijo oddajanja za uporabnike televizije. Najpomembnejši lik NOSE je "skrita ventilacija". S skritim prezračevanjem je mogoče ustvariti edinstvene in preproste zasnove. Znotraj plastičnega pokrova je kovinsko ohišje, ki se uporablja za preprečevanje pregrevanja izdelka.

Ime Projekta : NOSE Set Top Box, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.