Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Daljinski Upravljalnik

STILETTO

Daljinski Upravljalnik RC Stiletto je daljinski upravljalnik, ki deluje s pomočjo žiroskopskih senzorjev. Oblikovalca spremljata elegantne podrobnosti novih televizorjev višjega cenovnega razreda. Vitka oblika Stiletta spominja na čarobno palico. Njene podrobnosti, saj je spodnji pokrov prevlečen z mehkim dotikom, ukrivljena oblika pa nudi udobno držalo za uporabnika. Kozmetični del na zgornjem središču daljinskega upravljalnika zbira gumbe in ustvarja fokusno točko za uporabnika. Prav tako ustvarja polje za prilagajanje. Njihov pokrov daje povratne informacije za vrtenje.

Ime Projekta : STILETTO, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

STILETTO Daljinski Upravljalnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.