Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalna Video Oddajna Naprava

Tria Set Top Box

Digitalna Video Oddajna Naprava Tria je eden najnovejših pametnih televizorjev Vestel, ki ponuja digitalno tehnologijo oddajanja za uporabnike televizije. Tria's najpomembnejši lik je "skrita ventilacija". S skritim prezračevanjem je mogoče ustvariti edinstvene in preproste zasnove. Vendar ima notranja plastična prevleka kovinsko ohišje, ki preprečuje pregrevanje izdelka. Druge tehnične lastnosti škatle so; ponuja popolne tehnološke funkcije, kot je predvajanje različnih medijev (glasba, video, fotografija) prek interneta in osebnih medijskih shramb. Operacijski sistem Tria je sistem Android V4.2 Jelly Bean.

Ime Projekta : Tria Set Top Box, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Digitalna Video Oddajna Naprava

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.