Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Digitalna Video Oddajna Naprava

Avoi Set Top Box

Digitalna Video Oddajna Naprava Avoi je eden izmed najnovejših pametnih sprejemnikov podjetja Vestel, ki za televizorje ponuja predvsem tehnologijo digitalnega oddajanja. Avoijev najpomembnejši lik je "skrito prezračevanje". S skritim prezračevanjem je mogoče ustvariti edinstvene in preproste zasnove. Z Avoi lahko poleg gledanja digitalnih kanalov v HD kakovosti poslušate glasbo, gledate filme in si ogledate fotografije in slike na TV zaslonu, hkrati pa te datoteke nadzorujete prek menija UI. Avoijev operacijski sistem je Android V4.2 Jel

Ime Projekta : Avoi Set Top Box, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digitalna Video Oddajna Naprava

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.