Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Piti Kavo In Krožnik

LOA Coffee Cup

Piti Kavo In Krožnik Pitje kave pomeni začetek dneva, je izgovor za srečanja in določa konec kosila, pri čemer ne pozabimo, da za nekatere predstavlja začetek podaljšanih ur dela in študija. Bivanje, delo in zabava so prostori in dejavnosti, ki so povezani z dejanjem pitja kave. Zato je zasnova skodelice neprekinjena ravnina, ki namerava tehniko "origami" prevzeti kot formalno izražanje.

Ime Projekta : LOA Coffee Cup, Ime oblikovalcev : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Naročnik ime : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Piti Kavo In Krožnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.