Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

The Empress

Prstan Fantastični lepotni kamen - pirop - že njegovo bistvo prinaša veličino in slovesnost. To je lepota in edinstvenost kamna identificirala podobo, ki je namenjena prihodnji dekoraciji. Oblikovati je bilo treba edinstven okvir za kamen, ki bi ga nosil v zrak. Kamen je bil potegnjen čez kovinsko držalo. Ta formula čutna strast in privlačna sila. Pomembno je bilo držati se klasičnega koncepta, ki podpira sodobno percepcijo nakita.

Ime Projekta : The Empress, Ime oblikovalcev : Victor A. Syrnev, Naročnik ime : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Prstan

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.