Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pohištvo Za Domače Mize

Marken Desk

Pohištvo Za Domače Mize Vizualno lahek občutek te elegantne in hkrati močne mize nas popelje nazaj v skandinavsko šolo oblikovanja. Nerodna oblika nog, način, kako se naslanjajo spredaj, skoraj kot močna poteza pozdrava, nas spominja na siloueto plemenitega moškega, ki s klobukom odriva pozdraviti damo. Miza nas pozdravlja, da jo uporabljamo. Oblika predalov, kot ločeni udi na mizi, s svojim občutkom za obešanje in personificiranim pogledom spredaj pregleduje sobo kot budne oči.

Ime Projekta : Marken Desk, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Pohištvo Za Domače Mize

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.