Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Broška

The Sunshine

Broška Značilnost tega nakita je, da je tu uporabljen velik kamen kompleksne oblike, ki je nastavljen na neviden (zračni) okvir. Pogled oblikovanja nakita odpira samo kamenje, ki skriva tehnologijo montaže. Sami kamen držijo dve nevsiljivi napeljavi in tanka plošča, obdana z diamanti. Ta plošča je osnova vseh broških nosilnih konstrukcij. Drži in drugi kamen. Celotna kompozicija je bila mogoča po izdelanem glavnem brusnem kamnu.

Ime Projekta : The Sunshine, Ime oblikovalcev : Victor A. Syrnev, Naročnik ime : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Broška

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.