Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stranska Miza

una

Stranska Miza brezšivna integracija je bistvo una tabele. tri javorjeve oblike združujejo površino kaljenega stekla. izdelek intenzivnega premisleka o materialih in njihovih zmožnostih, trden in zračen na videz in neverjetno lahek, se ne pojavlja kot utelešenje ravnotežja in milosti.

Ime Projekta : una, Ime oblikovalcev : Conor McDonald, Naročnik ime : conor mcdonald creative.

una Stranska Miza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.