Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koncept Prilagodljivega Nakita

Jewel Box

Koncept Prilagodljivega Nakita Jewel Box je koncept prilagodljivega nakita, ki temelji na uporabi igrač iz opeke, kot je "lego". S tem načelom lahko vsakič naredite, razveljavite in znova ustvarite drug dragulj! Jewel Box obstaja tako v konfekciji kot tudi v nakitu z dragimi kamni ali nakitu za modne piste. Kot odprt koncept razvoj Jewel Boxa nikoli ne bo končan: še naprej lahko ustvarjamo nove obrazce in uporabljamo nove materiale. Jewel Box omogoča, da v vsaki sezoni ustvarite pokrovne plošče z barvami in vzorci po modi oblačil.

Ime Projekta : Jewel Box, Ime oblikovalcev : Anne Dumont, Naročnik ime : Anne Dumont.

Jewel Box Koncept Prilagodljivega Nakita

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.