Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Cubeoled

Svetilka Globina, preglednost in kontrast - CUBE | OLED razlaga te osnove vidne svetlobe v čisti, monolitni zasnovi. 12 prozornih organskih svetlečih diod (OLED) plošč je razporejeno v pravokotnem koordinatnem sistemu in laminirano med 8 optičnih / prozornih kristalnih steklenih kock. Preko prozornih vezij na notranjih steklenih površinah se montirane OLED plošče znotraj monolita oskrbujejo z električno energijo. Ko je aktiviran, integralni niz pretvori to prozorno kocko v vsmerni svetlobni vir.

Ime Projekta : Cubeoled, Ime oblikovalcev : Markus Fuerderer, Naročnik ime : Markus Fuerderer.

Cubeoled Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.