Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sodobni Qipao

The Remains

Sodobni Qipao Navdih je iz kitajskih relikvij, "Keramika" je najbolj reprezentacija, ki je najbolj priljubljena ne glede na kraljeve in ljudi. V moji študiji so tudi danes glavni kitajski estetski standardi mode in Feng Shui (notranje in okoljsko oblikovanje) nespremenjeni. Všeč so jim pregled, plastenje in želja. Želel bi zasnovati Qipao, da bi posledico in značilnost keramike prenesel iz stare dinastije v sodobno modo. In izziva ljudi, ki so pozabljeni na svojo kulturo in narodnost, kadarkoli smo v i-generaciji.

Ime Projekta : The Remains, Ime oblikovalcev : So Yau Kai, Naročnik ime : KaiSo Styling Produce.

The Remains Sodobni Qipao

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.