Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Grafika Za Počitniško Hišo

SAKÀ

Grafika Za Počitniško Hišo Studio PRIM PRIM je za gostinsko hišo SAKÀ ustvaril vizualno identiteto, vključno z: oblikovanjem imena in logotipa, grafiko za vsako sobo (oblikovanje simbolov, vzorci ozadij, dizajni za stenske slike, pripomočke za blazine itd.), Oblikovanje spletnega mesta, razglednice, značke, vizitke in vabila. Vsaka soba v gostišču SAKÀ predstavlja drugačno legendo, povezano z Druskininkai (letoviškim mestom v Litvi, v katerem se nahaja hiša) in okolico. Vsaka soba ima svoj simbol kot ključno besedo iz legende. Te ikone se pojavljajo v notranji grafiki in drugih predmetih, ki tvorijo njeno vizualno identiteto.

Ime Projekta : SAKÀ, Ime oblikovalcev : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Naročnik ime : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafika Za Počitniško Hišo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.