Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Center Za Prodajo Nepremičnin

MIX C SALES CENTRE

Center Za Prodajo Nepremičnin t je center za prodajo nepremičnin. Prvotna arhitekturna oblika je steklena kvadratna škatla. Celotna notranja zasnova je vidna z zunanje strani stavbe, notranja zasnova pa se v celoti odraža z nadmorsko višino stavbe. Obstajajo štiri funkcionalna območja, območje multimedijskega zaslona, območje zaslona modela, območje kavča za pogajanja in območje prikaza materiala. Štiri funkcionalna območja so videti razpršena in izolirana. Tako smo uporabili trak, da smo povezali celoten prostor in tako dosegli dva oblikovalska koncepta: 1. povezovanje funkcionalnih območij 2. oblikovanje višine stavbe.

Ime Projekta : MIX C SALES CENTRE, Ime oblikovalcev : Kris Lin, Naročnik ime : .

MIX C SALES CENTRE Center Za Prodajo Nepremičnin

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.